Hämärää touhua – Insomnia-tapahtuma veti jälleen satoja nuoria

Sali on täynnä koneidensa äärellä puuhaavia pelaajia. Valot ovat himmeällä ja tilat tunnelmalliset. Taustalla kuuluu musiikkia, ja tunnelma on pelien intensiivisyydestä huolimatta hyvin rento.  Jotkut ovat valvoneet jo pitkään, mutta siitä huolimatta väki on iloista ja eloisaa.

Vuosittain järjestettävä Suomen neljänneksi suurin verkkopelitapahtuma Insomnia järjestettiin jälleen Winnovan tiloissa Porissa. Tapahtuma keräsi yhteen noin 400 teknologiasta ja peleistä innostunutta 14–20-vuotiasta  nuorta.

– Tapahtuma tavoittaa monia nuoria juuri Satakunnan alueelta, kertoo Erkka Jouste, yksi tapahtuman pääjärjestäjistä.

Insomniaan jonotetaan.

Insomniaan jonotetaan.

Insomnia-tapahtuman pääyhteiskumppanina SAMK on tarjonnut hyvät puitteet ja tuen viestinnän ja teknologian osaamisellaan.

– Valitsimme SAMKin, koska uskomme, että meillä on toisillemme paljon tarjottavaa. SAMK tukee meitä osaamisellaan, ja me tarjoamme näkyvyyttä. Meillä on ollut alusta asti hyvät suhteet, kertoo Erkka Jouste.

Teksti & kuvat: Jenna Hietavirta

Suomen neljänneksi suurin verkkopelitapahtuma Insomnia järjestettiin 24.–27.10. Tapahtumassa vieraili myös Samkin Sähkö-Kleinbus. DSC_0011_2pieni

Jenna Hietavirta opiskelee viestinnän koulutusohjelmassa SAMKissa ja suorittaa opintoihinsa kuuluvaa harjoittelua SAMKin viestinnässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s